Cauta

Ne pare rau, acest produs nu mai este disponibil

Tablita magnetica

Deseneaza, sterge si apoi deseneaza din nou. De cate ori vrei. Sunt mica (17X13) si foarte usoara. Poti sa ma iei cu tine in masina sau cand iesi cu mama in oras. Vei fi CREATIV si CUMINTE (sau ocupat). Nu conteaza. Important este ca ne distram impreuna.
Disponibilitate: Stoc epuizat
15.00
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Tablita magnetica este un instrument util nu doar acasa cand inlocuieste un bloc de desen ce nu mai are foi dar mai ales pe drum, in masina sau la restaurant. Copiii pot desena si sterge de cate ori vor, fara sa trebuiasca sa duca dupa ei caiete si creioane. Mica si usoara, tablita magnetica este ideala pentru calatorii. Are 17 X 13 centimetrii si este usor de folosit de la cele mai fragede varste.
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Joc Mickey Mouse cu baloane

Joc Mickey Mouse cu baloane

Ai o peterecere sau invitati si vreti sa va distrati? Cine face cel mai frumos cap a lui Mickey Mouse din baloane? Mickey aduce baloane, stickere cu fata lui, urechi si premii pentru participanti. Daca ti se pare prea simpu, te provoc sa faci totul legat la ochi.
10.00
Imagine Masuta de activitati din lemn

Masuta de activitati din lemn

Sunt o busyboard / masuta de activitati cu tematica "Spatiul cosmic" Am 6 activitati interesante care ii vor tine ocupati pe cei mici. Sunt facuta din lemn si am circa 40 X 15 centimetri.
79.00