Cauta

Termeni si Conditii

Termeni si conditii
Definitii si termeni
Navigarea pe site-urile magazin.bucuriedecopilarie.ro, gramada.dejucarii.ro, zona.dejucarii.ro, drag.dejucarii.ro, ce.dejucarii.ro, magie.dejucarii.ro si www.bucuriedecopilarie.ro urmata sau nu de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator sau Client. 

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenele si Conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic Termenele si Conditiile Site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe Site versiunea modificata a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre bucuriedecopilarie.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.
Bucurie de Copilarie, drag.dejucarii.ro, gramada.dejucarii.ro, zona.dejucarii.ro, ce.dejucarii.ro, magie.dejucarii.ro reprezinta denumiri comerciale ale S.C. BMM Academy S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Cluj Napoca, strada Alexandru Vlahuta, Bloc Lama B, ap.48 avand numar de ordine in Registrul Comertului J/12/2001/2011, cod unic de inregistrare fiscala RO28931661
In prezenta descriere se vor folosi termenii urmatori, asa cum sunt ei explicitati mai jos:
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu care apare pe Site/Magazin, incluzand produsele si serviciile mentionate in Comanda, ce vor fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Comenzii/Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de expunere in scop comercial a unui anumit numar de Bunuri pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator. Bunurile aflate ca obiect al unei campanii au stoc limitat.
Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are acces la Continutul siteului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre bucuriedecopilarie.ro (mijloace electronice, telefonic, etc) care necesita crearea si utilizarea unui Cont de client.
Comanda – un document electronic ce intervine prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului/ mailului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site si de a face plata acestora.
Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care Clientul le-a achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.
Cont – sectiunea din Site formata pe baza unei adresea de e-mail si a unei parole care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii, sectiunea continand informatii despre Client/Cumparator si istoricul acestuia in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil de introducerea corecta si completa a informatiilor la crearea Contului si de actualizarea acestora atunci cand este necesar.

Continut – reprezinta:
– toate informatiile de pe Site care pot fi accesate si vizualizate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator
– informatii referitoare la Vanzator, sau alte date confidentiale ale acestuia.
Cosul meu – sectiune din Site care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.
Cumparator –orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani sau orice persoana juridica care isi face un Cont in Site si plaseaza o Comanda.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.
Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze Liste cu Bunuri pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii. Salvarea produselor in Wishlist denota dorinta Utilizatorului de a se folosi de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor si Serviciilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.
Specificatii – toate descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre bucuriedecopilarie.ro Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Utilizator – Utilizator – orice persoana care viziteaza site-rile: magazin.bucuriedecopilarie.ro, gramada.dejucarii.ro, zona.dejucarii.ro, drag.dejucarii.ro, ce.dejucarii.ro, magie.dejucarii.ro si www.bucuriedecopilarie.ro

Vanzator – S.C. BMM Academy S.R.L.

Drepturile de proprietate Intelectuala
Continutul site-urilor: magazin.bucuriedecopilarie.ro, gramada.dejucarii.ro, zona.dejucarii.ro, drag.dejucarii.ro, ce.dejucarii.ro si www.bucuriedecopilarie.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software este integral proprietatea S.C. BMM Academy S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. BMM Academy S.R.L. a oricaror elemente din cele descrise mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. 

S.C. BMM Academy S.R.L. poate oferi Utilizatorului/Clientului la solicitarea expresa a acestuia, printr-un accord scris, dreptul de a utiliza un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-urilor bucuriedecopilarie.ro. Includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al bucuriedecopilarie.ro asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului nu se poate face decat cu acordul scris expres al S.C. BMM Academy S.R.L..

Utilizarea pe magazin.bucuriedecopilarie.ro, gramada.dejucarii.ro, zona.dejucarii.ro, drag.dejucarii.ro, ce.dejucarii.ro, magie.dejucarii.ro si www.bucuriedecopilarie.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Si BMM Academy nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

Exonerarea de raspundere
S.C. BMM Academy S.R.L.. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la magazinele sale sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu,S.C.  BMM ACADEMY S.R.L.  fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. S.C. BMM Academy S.R.L.. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. magazin.bucuriedecopilarie.ro, gramada.dejucarii.ro, zona.dejucarii.ro, drag.dejucarii.ro, ce.dejucarii.ro si www.bucuriedecopilarie.ro  isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Prelucrarea datelor cu caracter personal
BMM Academy colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal in cadrul site-rilor bucuriedecopilarie.ro conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal in Magazinul Online magazin.bucuriedecopilarie.ro, disponibila AICI
Consimtamantul pentru primirea de newslettere / alerte cu continut comerciale se manifesta de client conform Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal disponibile pe magazin.bucuriedecopilarie.ro, gramada.dejucarii.ro, zona.dejucarii.ro, drag.dejucarii.ro, ce.dejucarii.ro si www.bucuriedecopilarie.ro. Detalii cu privire la prelucrarea datelor in vederea transmiterii de newslettere/alerte cu continut commercial si oferte personalizate, inclusiv conditiile de dezabonare, se afla in Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal privind Magazinele Online magazin.bucuriedecopilarie.ro, gramada.dejucarii.ro, zona.dejucarii.ro, drag.dejucarii.ro, ce.dejucarii.ro, magie.dejucarii.ro si www.bucuriedecopilarie.ro., disponibila AICI 

Fololsirea cookie-urilor
Vezi Politica de Cookies, disponibila AICI

Inregistrarea ca Utilizator
Pentru crearea unui cont pe site-urile magazin.bucuriedecopilarie.ro, gramada.dejucarii.ro, zona.dejucarii.ro, drag.dejucarii.ro, ce.dejucarii.ro, magie.dejucarii.ro si www.bucuriedecopilarie.ro., Utilizatorul trebuie sa foloseasca o adresa de e-mail valida.
BMM ACADEMY isi rezerva dreptul de a refuza cererea de inregistrare in situatii in care constata ca Utilizatorul a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste Site-ul intr-un mod neconform cu uzantele normale si intentionate.
Comanda
Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, Comanda fiind finalizata prin efctuarea platii prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil doar in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, fara a se efectua finalizarea Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului respectiv.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul garanteaza ca toate datele furnizate de acesta, date necesare procesului de cumparare, sunt corecte si complete la data plasarii Comenzii. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;
 datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
 activitatea Clientului poate produce daune site-ului bucuriedecopilarie.ro /partenerilor;
 2 (doua) livrari consecutiv esuate;
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice de la data comenzii, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:
 ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun – in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
 ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese
In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste in contul de client la sectiunea comenzi in internalul celor 20 de zile.
In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
 pentru Comenzile achitate cu card online prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar prin virament bancar;
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate
In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, Vanzatorul va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui aspect si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Produsele comercializate in magazin.bucuriedecopilarie.ro de catre BMM Academy beneficeaza de conditii de garantie comerciala conform legislatiei romanesti in vigoare (Legea 449/2003-republicata privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si ordonanta numarul 21/1992 privind protectia consumatorilor.).

Comunicari Comerciale
Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:
 prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea “contul meu GDPR Tools”;
 prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator; sau
 prin contactarea Vanzatorului.
Facturare – Plata
Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului magazin.bucuriedecopilarie.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate. Este obligatia Cumparatorului sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Vanzatorul va transmite Cumparatorului informatii despre comanda si livrare la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Cont iar factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii va putea fi regasita in contul clientului execeptand cazul in care Cumparatorul cere in mod expres factura tiparita.
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul
Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
Facturile aferente unor Produse care nu au fost preluate de catre Client vor fi anulata de catre Vanzator la momentul la care aceste Produse vor fi restituite de curier.
Plata se poate face online (card bancar) sau ramburs.
Livrarea Bunurilor
Conditiile de livrare a Bunurilor si Serviciilor vandute de catre bucuriedecopilarie.ro le ragasesti in sectiunea Livrare comenzi.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.
Garantii
Toate Bunurile comercializate de catre bucuriedecopilarie.ro beneficiaza de conditii de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare sicu politicile comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului pe adresa magazin@bucuriedecopilarie.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:
 produsul sa fi fost cumparat de la bucuriedecopilarie.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 sa respecte instructiunile de folosire si intretinere si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 sa pastreze certificatul de garantie sau documentul fiscal (factura) cu care a cumparat produsul. Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie;

Cauze de pierdere a garantiei:
 avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; modificari ale produsului;
 defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere, transport, manipulare prevazute in manualul de utilizare;
 deteriorarea mecanica provocata prin lovirea produsului;
 inundarea, incendierea, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.
S.C. BMM ACADEMY S.R.L. nu ofera garantia comerciala Clientilor dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului.
Transferul Proprietatii Bunurilor
Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).
Raspundere
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte le poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor dupa livrare inclusiv fara a se limita la pierderea acestora.
Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
Scrierea de review-uri, comentarii, intrebari si raspunsuri
Reviewerile pot fi transmise doar dupa achizitionarea si testarea produselor. Reviewurile trebuie sa se refere strict la caracteristicile produselor achizitionate si trebuie sa contina un limbaj decent. Ne rezervam dreptul de a sterge acele review-uri care nu respecta aceste cerinte.
Pretul
Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente sunt detaliate pe Site inainte de plasarea Comenzii de catre Client.
Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului bucuriedecopilarie.ro sunt exprimate in Lei si contin T.V.A. conform prevederilor legale in vigoare la momentul comercializarii acestor produse si/sau servicii.
Modalitati si termene de returnare a produselor
Clientul se obliga sa notifice bucuriedecopilarie.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la magazin@bucuriedecopilarie.ro, sau sa efectueze returul prin facilitatea de retururi on-line ce se poate gasi in contul de utilizator, in termen de maxim 20 zile calendaristice de la lansara comenzii. In caz contrar, Vanzatorul poate refuza returul. (doar dupa achitare)
Informatiile necesare care trebuie furnizate prin e-mail catre bucuriedecopilarie.ro pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:
• data expedierii coletului;
• numarul Comenzii;
• suma de returnat;
• adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
• modalitatea de plata dorita (datele contului bancar)
La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, bucuriedecopilarie.ro efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat.
Conditii de returnare a produselor
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.).
Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora ( lipsa sau deteriorarea ambalajului, starea produsului, etc.)
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Vanzatorul).
In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.
Carti
Cartile nu trebuie sa aiba colturile indoite, cotorul deteriorat, pete pe coperta sau pe pagini.
Daca s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel si se returneza toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat.

Retur DOA (Dead on arrival)
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.
Termene de returnare a banilor
Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care bucuriedecopilarie.ro este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.
Frauda
Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului bucuriedecopilarie.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.
Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor bucuriedecopilarie.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor , deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform prevederilor legale in vigoare.
Forta Majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Reclamatii:

Reclamatiile si sugestiile vor fi depuse in scris la adresa de corespondenta afisata la Contact sau pe mail la adresa magazin@bucuriedecopilarie. Termenul de raspuns la reclamatii este de 15 zile calendaristice. 

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.
Legea Aplicabila – Jurisdictia
Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Cluj Napoca

Dispozitii finale
Nulitatea oricarei clauze a Termenilor si conditiilor, partiala sau integrala, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze sau parti de clauze. In cazul in care anumite clauze ale Termenilor si conditiilor devin inoperante in intreg sau partial, sau in cazul in care un punct nu a fost inclus in Termeni si conditii, acestea nu vor afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clauza inoperanta sau nementionata va fi inlocuita cu o clauza corespunzatoare care, in masura acceptabila legal, se apropie cel mai mult de ceea ce Partile contractante au intentionat sau, urmarind conceptia si exprimarea Termenilor si conditiilor, se obtine ceea ce se intentioneaza dupa avizarea despre clauza lipsa sau inoperanta.
Prevederile Termenilor si conditiilor se completeaza cu dispozitiile Codului civil precum si cu dispozitiile legislatiei in vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre bucuriedecopilarie.ro si client.
Actualizat la data de 09.12.2020: BMM Academy– magazin.bucuriedecopilarie.ro, gramada.dejucarii.ro, zona.dejucarii.ro, drag.dejucarii.ro, ce.dejucarii.ro si www.bucuriedecopilarie.ro.