Cauta

Adunari si scaderi - joc din lemn

Brand: Legler OHG
1 = 0+1 dar si 5-4 sau 9-8. Ce altceva ar merge? Ai dreptate! Si 7-6 si 6-5. Nu-i asa ca matematica poate fi si distractiva? Am 120 de piese din lemn. Jucandu-ne nu doar ca invatam ce e cu scaderile si adunarile dar ...in joaca, spre bucuria mamei si a lui tata, mintea invata sa fie...brici. Cat sunt de mare? Approx. 18 x 14 centimetri iar piesele mici au circa 8 x 4 centimetri. Si parintii pot sta linistiti. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.
Disponibilitate: Doar 2 pe stoc
55,00
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Acest joc din lemn cu 120 piese face din matematica de baza un joc distractiv. Gandit in asa fel incat sa incurajeze dezvoltarea gandirii logice, acest joc de matematica distractiva ajuta copiii sa inteleaga elementele de baza ale adunarilor si scaderilor nu doar sa le invete pe de rost. Facut din lemn de calitate, acest joc matematic are aproximativ 18 x 14 centimetri, Producatorul german incadreaza acest joc in categoria jucariilor pentru copii peste 4 ani.
Etichete produs
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Buki Mini Proiector: Cosmos

Buki Mini Proiector: Cosmos

Sunt un proiector Buki Franta mic, de mana dar imaginile pe care le proiectez eu sunt minunate, realistice si clare. Am 24 de poze cu aventurile din spatiul cosmic care vor incanta micutii cand se lasa seara si se pregatesc de culcare.
30,00