Cauta

Cilindri cu ciocan

Brand: FERRY Franta
Bonjour! Sunt francez, de aceea salut asa. Sunt o jucarie de lemn simpatica si colorata, facuta din materiale de calitate si vopsita cu culori 100 % sigure pentru copii. Scopul meu este sa ii distrez teribil si sa ii tin ocupati dar in acelasi timp sa ii ajut sa isi dezvolte puterea de concentrare, coordonarea ochi mana si, de ce nu, sa isi dezvolte puterea bratelor. Toate acestea sunt atat de importante cand cei mici sunt in plin proces de dezvoltare fizica si intelectuala. Promit multe rasete
Disponibilitate: Doar 1 pe stoc
35.00
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Jocul de ciocanit Clilindri cu ciocan este facut 100% din lemn de calitate. Producatorul francez, Ferry, foloseste doar vopsea sigura pentru copii conform ultimelor standarde europene. Jocul are 23 de centimetri si are 8 clindri in 4 culori vesele. Pe langa distractia asigurata de cilindrii cu ciocan, jocul de ciocanit are un rol important in dezvoltarea coordonarii ochi mana dar si in dezvoltarea concentrarii sau a fortei musculare. Cilindrii cu ciocan din lemn pot fi folositi de la 18- 24 de luni.
Etichete produs
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Joc de stivuit cu numere si animale

Joc de stivuit cu numere si animale

Impreuna putem invata numerele pana la 5 sau mai mult, putem sorta pe culori, putem invata forme geometrice si animale si mai ales ajutam la exersarea dexteritatii. Suntem din lemn rezistent si colorat cu vopsea sigura pentru copii.
35.00
Imagine Puzzle Mickey

Puzzle Mickey

Vedete din lemn ne-am dori sa ajungem la locul nostru. Cine ne ajuta? Gasim oare un copilas cu rabdare si atentie la detalii?
20.00
Imagine Docklets cuburi cu scai - Arhitectura 3D
Imagine Xilofon mic din lemn

Xilofon mic din lemn

Poate suntem prea mici sa putem canta cu bebe dar, cu siguranta, putem invata despre ritm si sunete, despre cauza efect si putem descoperi impreuna lumea primelor note muzicale.
35.00
Imagine Cuburi - rotitoare

Cuburi - rotitoare

Crezi ca ai putea sa ne ajuti sa ne gasim capul? Sau burta? Sau picioarele? Sau, cel mai bine, toate 3. Invarti cuburile si daca esti atent...devenim si noi intregi. Suntem din lemn de calitate certificat FSC, avem culori sigure si suntem un bun antrenor pentru rabdare, spirit de observatie si indemanare. Gata de joaca?
54.00 29.00