Cauta

Curs de engleza pentru copii 3-6 ani Week 1

Cursul de limba engleza este gandit pentru parintii care nu au timp sa mearga la cursuri de engleza sau nu vor sa dea 50 de lei pe o ora de engleza dar au 10 sau 15 minute zilnic sa se joace impreuna cu copilul. Fiecare set este in format electronic (PDF) si are o parte de introducere a vocabularului cu audio inclus (doar pentru desktop) urmata de mai multe jocuri prin care ne asiguram ca, jucandu-se, copilul foloseste cuvintele in mod repetat. Jocurile trebuie printate si sunt gandite in asa fel incat sa fie distractive dar si sa antreneze logica, atentia, rabdarea sau motricitatea fina. In filmul de mai jos se pot observa cateva din activitatile propuse.
14.00
Seturile saptamanale  cuprind:

-Fisele zilnice care introduc vocabularul zilei. Fisele au si suport audio care este functional pe orice desktop.

-Seturi de exercitii care incurajeaza repetarea, invatarea si utilizarea in joaca a acestor cuvinte. Exercitiile sunt gandite in asa fel incat sa fie simple, distractive dar si sa antreneze logica, atentia, rabdarea sau motricitatea fina

-Seturi recapitulative cu toare cuvintele saptamanii ( ziua 6 si ziua 7)

-Linkuri catre cantecele sau filmulete care folosesc cuvintele saptamanii in diferite contexte pentru a usura invatarea si a exersa intelegerea.Fisele de exercitii trebuie printate pentru a putea face exercitiile. Jocurile si activitatile care asigura repetarea cuvintelor sunt gandite in asa fel incat sa fie simple, distractive dar si sa antreneze logica, atentia, rabdarea sau motricitatea fina. Un exemplu poate fi downloadat dand click pe "Descarcare exemplu" in partea dreapta a paginii. Filmuletul cu rezolvari poate fi accesat in sectiunea video a acestei pagini.