Cauta

Ne pare rau, acest produs nu mai este disponibil

Domino safari din lemn

Brand: Legler OHG
Suntem 28 de piese simpatice de domino. Suntem facute din lemn de calitate, usor, avem desene cu culori sigure pentru copii si, nu in ultimul rand, avem certificarea FSC pentru exploatarea responsabila a padurilor.
Disponibilitate: Stoc epuizat
32,00
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Setul de domino contine 28 de piese din lemn certificat FSC care se pot strange ordonat in cutie. Dimensiunea unei piese este de aproximativ 6 X 3 X 0.5 cm. Piesele sunt ilustrate cu animale simpatice pentru care sunt folosite culori sigur pentru copii. Producatorul german incadreaza setul de domino in categoria jucariilor pentru copii incepand cu varsta de 3 ani.
Etichete produs
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Turnul de fructe - joc de echilibru si atentie

Turnul de fructe - joc de echilibru si atentie

Potrivim fruct la fruct si construim un turn mare. Ne distram, invatam sa avem RABDARE si SA FIM ATENTI. Sunt un joc de lemn deci nu e o problema daca ma darami din greseala si trebuie sa o luam de la inceput.Ce zici? Ne jucam? Vrei sa stii si cat sunt de mare? Daca ma ajuti sa cresc mare, am aproape 21 de centimetri. Si spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.
57,00
Imagine Docklets cuburi cu scai - Arhitectura 3D