Cauta

Extensii sine curbe trenulet din lemn

Brand: Legler OHG
Daca vrei sa maresti traseul de sine pentru trenuletul din lemn, am putea sa te ajutam. Daca traseul tau de sine are nevoie sa ia si curbe, sigur ai nevoie de noi. Ne intelegem tare bine cu traseele de la alte branduri, inclusiv Ikea sau Lidl. Daca vrei, poti sa chemi si alti prieteni de-ai nostri mai mici sau mai mari pentru ca traseul de sine al trenuletului tau sa fie cat mai deosebit.
Disponibilitate: Doar 4 pe stoc
29.00
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Setul cuprinde 4 sine pentru trenuletul din lemn. O piesa are in jur de 17,5 centimetri. Piesele din acest set de sine se potrivesc cu traseele pentru trenulete din lemn de la alte branduri amri, inclusiv Ikea si Lidl. Producatorul german incadreaza acest set de sine in categoria jucariilor pentru copii incepand cu varsta de 3 ani.
Etichete produs
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Prelungiri sine trenulet din lemn

Prelungiri sine trenulet din lemn

Suntem un set de sine din lemn pentru traseul trenuletului din lemn. Fiecare sina de tren are circa 14.5 de centimetri. Ne intelegem perfect cu alte sine din lemn pentru trenulete, inclusiv cele de la Ikea sau de la Lidl. Daca vrei un traseu mai mare pentru trenuletul din lemn, ia-ne acasa!
29.00
Imagine Extensii sine trenulet din lemn 4 buc

Extensii sine trenulet din lemn 4 buc

Suntem un set de sine din lemn pentru traseul trenuletului din lemn. Fiecare sina de tren are circa 21 de centimetri. Ne intelegem perfect cu alte sine din lemn pentru trenulete, inclusiv cele de la Ikea sau de la Lidl. Daca vrei un traseu mai mare pentru trenuletul din lemn, ia-ne acasa! Abia asteptam sa ne jucam!
29.00