Cauta

Joc de insiretat din lemn La circ

Brand: Legler OHG
Guten Tag! Sunt neamt. Un cort mare, decor de circ si animale simpatice asteapta manute indemanatice pentru insiretat si minti creative pentru joc de rol. Ajut copiii sa isi dezvolte motricitatea si creativitatea. Piesele mele sunt mari cortul are circa 10 centimetri iar foca aproximativ 5,5 centimetri) si vopseaua mea este 100% sigura pentru copii.
Disponibilitate: Doar 3 pe stoc
39.00
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Jocul de insiretat cu piese din lemn este finisat cu mare atentie la detalii. Piesele sunt mari (cortul are circa 10 centimetri iar foca 5). Vopseaua este de calitate si este 100% sigura pentru copii. Jocul antreneaza motricitatea fina dar va fi folosit cu drag si pentru jocuri de rol.
Etichete produs
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Puzzle Mickey

Puzzle Mickey

Vedete din lemn ne-am dori sa ajungem la locul nostru. Cine ne ajuta? Gasim oare un copilas cu rabdare si atentie la detalii?
20.00
Imagine Proiector 3 in 1 Buki

Proiector 3 in 1 Buki

Sunt un proiector de imagini realistice superbe.. Sunt o lanterna frumoasa. Sunt o lampa de veghe minunata. Nu, nu am personalitate multipla dar sunt si proiector si lanterna si lampa in acelasi timp. Si da, sunt un accesoriu frumos pentru orice camera si o jucarie educativa pentru orice copil dornic sa invete lucruri noi.
59.00