Cauta

Joc de insiretat In padure

Brand: OU Lucy & Leo
Sunt un joc de insiretat dragut pentru maini micute care acum invata sa se coordoneze. Sunt facut din materiale de calitate, piesele mele sunt finisate cu atentie la detalii iar culorile mele sunt 100 % sigure pentru copii. Rolul meu este sa imbunatatesc motricitatea fina si concentrarea celor mici dar pot, in joaca sa ii invat sa aiba rabdare, sa incerce din nou cand lucrurile nu ies din prima si de ce nu, pot sa ii invat sa numere. Ia-ma acasa! Tare imi doresc sa ma joc!
Disponibilitate: In Stoc
27.00
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Jocul de insiretat de la Lucy and Leo este facut 100% din lemn de calitate. Producatorul foloseste doar vopsea sigura pentru copii conform ultimelor standarde europene. Fiecare piesa este atent finisata. Jocul de insiretat din lemn In padure este un instrument util in dezvoltarea celor mici contribuind la imbunatatirea motricitatii fine si a coordonarii ochi mana dar si a coordinarii bilaterale (mana stanga si mana dreapta ). In plus, un astfel de joc incurajeaza concentrarea si rabdarea, atat de importante pentru mai tarziu. Jocurile de insiretat pot fi folosite incepand cu varsta de 2 ani.
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Turnul de fructe - joc de echilibru si atentie

Turnul de fructe - joc de echilibru si atentie

Potrivim fruct la fruct si construim un turn mare. Ne distram, invatam sa avem RABDARE si SA FIM ATENTI. Sunt un joc de lemn deci nu e o problema daca ma darami din greseala si trebuie sa o luam de la inceput.Ce zici? Ne jucam? Vrei sa stii si cat sunt de mare? Daca ma ajuti sa cresc mare, am aproape 21 de centimetri. Si spune-i mamei sa stea linistita. Creatorii nostri folosesc vopseluri non toxice si lemn certificat FSC.
57.00
Imagine Cuburi - rotitoare

Cuburi - rotitoare

Crezi ca ai putea sa ne ajuti sa ne gasim capul? Sau burta? Sau picioarele? Sau, cel mai bine, toate 3. Invarti cuburile si daca esti atent...devenim si noi intregi. Suntem din lemn de calitate certificat FSC, avem culori sigure si suntem un bun antrenor pentru rabdare, spirit de observatie si indemanare. Gata de joaca?
54.00 29.00
Imagine Joc de strategie ( din lemn)

Joc de strategie ( din lemn)

85.00