Cauta

Mozaic cu margelute BEEDZ

Brand: SES Creative
Hallo! Sunt olandez. Un joc olandez cu 1200 de beedz de la una din cele mai creative firme, SES Creative. Iubesc creativitatea iar rolul meu este sa incurajez copiii sa si-o manifeste in moduri distractive. Mai mult chiar, jucandu-se cu mine, copii isi dezvolta si motricitatea fina si coordonarea ochi mana dar si concentrarea si rabdarea. Promit o experienta senzoriala placuta din care vor iesi mici opera de arta. Cu un fier de calcat, in 2 timpi si 3 miscari, cele 1200 de beedz vor ramane imort
Disponibilitate: In Stoc
21.00
i h
Ship to
*
*
Mod de livrare
Nume
Estimare Livrare
Pret
No shipping options
Cele 1200 de margeluse de la BEEDZ sunt de calitate, fara PVC si fara substante toxice pentru cei mici. Jocurile de tipul BEEDZ incurajeaza creativitatea prin multitudinea de modele ce pot fi create. Pe de alta parte, beedz sunt un instrument minunat in dezvoltarea coordonarii ochi mana si motricitatii fine (inclusiv a musculaturii care va sustine scrisul mai tarziu). Un astfel de joc incurajeaza planificarea si concentrarea pentru finalizarea modeleleor stabilite, oferind o experienta artistica in care pot participa si cei mici si cei mari.
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat
Imagine Suport mozaic

Suport mozaic

Suport simpatic caut margeluse Beedz pentru a prinde culoare si viata.Am 15 centimetri si abia astept sa ne jucam.
3.00
Imagine Sa tesem frumos

Sa tesem frumos

Sunt un joc de tesut din hartie de foarte buna calitate. Incurajez dezvoltarea motricitatii fine si a creativitatii. Cardurile mele sunt frumoase si placute la atingere iar rezultatul jocului este un motiv de mandrie pentru orice copil talentat.
22.00
Imagine Set de constructii -130 de piese

Set de constructii -130 de piese

Ce ai vrea sa construiesti azi? Poti face orice vrei. Noi ne aranjam unde vrei tu si asa cum vrei tu. Putem deveni ce iti place tie si maine poti sa o iei de la capat. Suntem 130 de piese de construit colorate, perfect compatibile cu Lego mic, cara au chef de construit. Tu aduci cu tine CREATIVITATEA, RABDAREA si buna dispozitie.
35.00
Imagine Suport de telefon Pinguin TY

Suport de telefon Pinguin TY

Sunt mic si dragut si rolul meu este sa iti tin telefonul atunci cand nu ai nevoie de el. Promit sa nu intru pe Facebook neinvitat si sa nu consum minutele din Roaming.
25.00